ورود به دنیای مد همیشه با چالشهای خاصی روبهرو است و این چالشها و اتفافات باعث میشود تا علاقهمندان به این صنعت در میانه راه، از تلاش دست بکشند و با رویاهایشان خداحافظی کنند. اما در این بین افرادی هستند که برای رسیدن به رویاهایشان، دست از تلاش برنمیدارند و هر روز بهتر از روز قبل خود ظاهر میشوند.
در این مصاحبه مجله ایران مدلینگ قصد دارد با پاسخ دادن به سوالات شما در مورد صنعت مد ایران و نحوه ورود به این حرفه، راه را برای شما علاقهمندان هموار و از اتفاقات آن آگاه سازد، پس با ما همراه باشید و مصاحبه اختصاصی با ابی قصیری مدل مطرح ایران را بخوانید.
ابی قصیری مدل مطرح ایران، متولد تهران و دانش آموخته رشته مهندسی شیمی، گرایش صنایع شیمیایی از دانشگاه آزاد اسلامی است. از همکاریهای ابی قصیری با برندهای مختلف ایرانی میتوان به: ورسای، گیوا، برند ارا جین، ان سی نو، دنیل دمیرچی و برند شخصی خود قاف بروز اشاره کرد. از همکاری با برندهای صنعتی نیز میتوان از: سامسونگ، مدیران خودرو (چری)، ایرانسل، مبین نت، سافتلن، دلستر و زر ماکارون نام برد.
اگر از بین برندهای دنیا انتخابی داشته باشید ترجیح میدید چه کسی رو انتخاب کنید
خب این یک سؤال سخته، چون برندها و افراد زیادی هستند که من همیشه از طریق کانال فشن تی وی دنبال میکردم و همه اون برندها کیفیت کاری بالایی دارند. اما اگه بخوام اسم ببرم باید بگم: “دولچه اند گابانا” چون کاراشون رو خیلی دوست دارم و دیگری “تام فورد” که به نظر من یک دیزاینر فوقالعاده است.
در مورد مجله مورد علاقتون صحبت کنید
حقیقتاً خیلی مجلات رو دنبال نمیکنم و معمولاً از طریق اینترنت و یا شبکه فشن تی وی سطح آگاهی خودم رو نسبت به دنیای مد و اتفاقات اون افزایش میدم. اما تنها مجلهای که دنبال میکنم و به مطالبش علاقه دارم مجله GQ هست.
چگونه مدل شویم و چه ویژگی هایی لازم است
این سؤال یکی از پرتکرارترین سؤالاتی هست که از من و دوستانی که در این حوزه فعالیت دارند پرسیده میشه و معمولاً همیشه یک پاسخ مشخص داره که من دوباره اون رو تکرار میکنم. ورود به این حرفه مانند خیلی از شغل های دیگه، یک سری ابزار نیاز داره که مهمترینش ظاهر و تناسب اندام مناسب با اون هست.
قد مناسب و استاندارد بینالمللی ۱۸۳ سانتیمتر به بالاست و از یه حدی به بعد هم خیلی نمیتونه استاندارد باشه چون مدلهای مطرح جهان و کسانی که در این حوزه فعالیت دارند بیشتر از ۱۹۱ و ۱۹۲ سانتیمتر نیستند.
در مورد وزن هم باید بگم که شما باید فیتنس استایل باشید و اینکه همیشه و دائماً باید ورزش کنید و حداقل چهار روز در هفته رو به این موضوع اختصاص بدید. ترجیحا اندام شما باید عظلانی خشک باشه تا اینکه به حجیم کردن اندام بپردازید چون این اندام مناسب حرفه مدلینگ نیست.
در مورد بحث صورت و زیبایی هم باید بگم ممکنه خیلیها صورت زیبایی داشته باشن، از جمله بازیگران ایران و هالیوود که از این نعمت برخوردار هستند اما مناسب حرفه مدلینگ نیستند. به نظر من کسی که صورت گردی داره و یا اینکه صرفاً صورت زیبایی داره برای این کار مناسب نیست، چون مدلینگ به یک صورت استخوانی و خشن و خشک نیاز داره.
البته این نکته رو اضافه کنم که من با توجه به اطلاعات و تجربیات خودم این سؤال رو پاسخ دادم و بدون شک انتخاب مدل کار من نیست و کسانی که در این حرفه تخصص دارن باید تشخیص بدن که چه کسی مناسب این کار است.
اطلاعاتی که در بالا در اختیار علاقهمندان گذاشتم ابتدای راه این عزیزان هست و در کنار اونها باید بتونن یک پورتفولیو با کیفیت برای خودش تهیه کنن. پورتفولیو به این معناس که باید با یک عکاس حرفهای فشن، استایلهای مختلفی مانند: کژوال، کت و شلوار (فرمال)، اسپرت و پورتره و… رو عکسبرداری کنه و جاهایی که انتخاب مدل دارن و یا درخواست مدل دارن، این پورتفولیو رو برای اونها ارسال کنه.
چگونه یک عکاس مناسب و حرفه ای فشن انتخاب کنیم
خب در رابطه با سؤال قبلی که جواب دادم، انتخاب عکاس فشن خیلی مهمه، چون برای ساختن پورتفولیو مناسب باید فردی باشه که تصاویر جذاب و با کیفیت ارایه بده. عکاسهای شناخته شده و کاربلد در حوزه فشن که در ایران فعالیت میکنند تعدادشون زیاد نیست و فکر میکنم با یک جست و جو در اینستاگرام میتونید با افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند، آشنا بشید و از طریق دایرکت باهاشون ارتباط بگیرید.
کدام افراد مشهور از نظر شما بهترین استایل رو دارند
اگر بخوام از بازیگرها اسم ببرم، مطمینا برد پیت و کریس ایوانز و هنری کویل رو انتخاب میکنم چون از نظر من بسیار خاص هستند. از بین مدلها هم شان اپرای، نوا میلز و دیوید گندی اشخاصی هستند که من واقعاً به استایلشون علاقه دارم.
آیا شغل اصلی شما مدلینگ یا به عنوان شغل دوم بهش نگاه میکنید
شغل اصلی هیچکس داخل ایران نمیتونه مدلینگ باشه. میشه ازش درآمد کسب کرد، میشه به عنوان شغل دوم بهش نگاه کرد، اما در اون سطحی نیست که بشه به عنوان شغل اصلی انتخابش کرد، چون شما ممکنه در یک ماه کلی همکاری داشته باشی، اما در طول یک ماه فقط یک همکاری رو انجام بدی.
مهمترین نکته اینه که، این شغل در ایران حرفهای نیست و وقتی شغلی حرفهای نباشه و به عنوان یک حرفه قبولش نداشته باشن و همچنین موانع زیادی هم وجود داشته باشه برای به رسمیت شناخته شدنش، خودش مزید بر علت میشه که به عنوان شغل دوم بهش نگاه کرد.
در مورد برند پوشاک قاف برای علاقه مندان توصیح بدید
برند قاف رو، من به همراه برادرم آرش قصیری در دی ماه ۱۳۹۹ از طریق فروش آنلاین راهاندازی کردیم. صاحبان اصلی برند قاف من و آرش قصیری هستیم و کلیه لباسهای این برند از جمله: پیراهن، تی شرت و شلوار اختصاصی و تولید خودمون هست و فقط کفشهای اورجینالی که بفروش میرسه از دیگر برندها است.
دستمزد مورد نظرتون برای حضور در یک ویدیو تبلیغاتی چقدر است
این یک سؤال کاملاً شخصی حرفهای هستش و نمیشه جواب داد، اما میتونم در موردش صحبت کنم و توضیح بدم. در واقع داخل ایران خیلیها هستند که مجانی کار میکنند، اما اگر بخوام سقفشو بهتون بگم که بعضی ها این مبلغ رو برای یک آفیش روزانه میگیرند، ۱۵ میلیون تومان هستش. البته اگر بیلبورد باشه که قیمتش بیشتره، اما آفیش روزانه از مجانی شروع میشه تا ۱۵ میلیون تومان هست.
این نکته رو اضافه کنم که متأسفانه خیلی از همکارها با رقمهای خیلی پایین کار میکنند، که به نظر من میتونن خیلی حرفهایتر به این قضیه نگاه کنند، اما متأسفانه خیلیها به دید تفریح بهش نگاه میکنند، تا یک شغل. این دیدگاهها مطمینا مناسب این شغل نیست و بخاطر همین گفتم مدلینگ در ایران به صورت حرفهای دنبال نمیشه، ولی خب دوستانی هم هستند که دستمزدهای خوبی میگیرند.