مصاحبه اختصاصی با پدرام ارزانی مدل مطرح ایران که از شهرت در دنیای مد می‌گوید

توسط سعید احمدی
مصاحبه اختصاصی با پدرام ارزانی مدل مطرح ایران که از شهرت در دنیای مد می‌گوید

پدرام ارزانی از سال 1386 فعالیت خود را در حرفه مدلینگ آغاز کرد. پدرام ارزانی از 21 سالگی وارد این حرفه شده و متولد 1364/1/15 در تهران است. وی هم‌اکنون در حال فعالیت در بالاترین سطح این حرفه است و مدل تبلیغاتی برند کامران بختیاری، یعنی “کمرون زیگزال” می‌باشد.

پدرام ارزانی مدل مشهور ایران، در رشته عمران تحصیلات خود را به‌پایان رسانده است. این مدل مطرح کشور، قبل از ورود به دنیای مدلینگ با لینک شدن با چند عکاس و تهیه یک پورتفولیو با کیفیت و انتشار آن در بین چند برند موردعلاقه خود، مسیر ورود به دنیای مد ایران را هموار کرد.

آیا برای مشهور شدن باید باهوش بود یا با استعداد

ازنظر من به هر دو نیاز داریم و آدمی که با استعداد هست پس مسلماً باید باهوشم باشه.

اگر امروز به شهرت و ثروت دست پیدا کردین، اولین کاری که انجام میدین چیه

از اونجایی که علاقه دارم همیشه اطرافیانم رو خوشحال کنم، پس اگر به ثروت و شهرت دست پیدا کردم، مطمینا هوای اونها رو دارم چون کمک به اونها حال منو خوب میکنه و سعی میکنم در حد توانم هر چیزی که میخوان رو براشون تهیه کنم.

مشهور بودن در صنعت مد ایران چه مزایا و معایبی داره

علاوه بر صنعت مد، شهرت در حوزه‌های دیگه هم باعث میشه شما تا حدودی محدود بشید. به‌عنوان‌مثال: نمی‌توانید مثله مردم عادی رفت‌وآمد کنید. باید به نحوه پوششتان به نحوه برخوردتان با دیگران و جامعه حواستون باشه، تا کمتر زیر ذره‌بین قرار بگیرید. درنهایت به نظر من شهرت معایبی نداره و تنها کاری که باید انجام بدید این است که مدیریت‌شده رفتار کنید.

در ایران اکثرا دوست دارن مدل بشن!! چرا؟ شما آیا برای این کار تشویقشون میکنید

به نظر من یکی از دلایلی که اکثراً دوست دارن مدل بشن، جذابیتِ این‌کاره، که مثلاً: یک مدل داره واک میکنه و یا فتوشوتینگ انجام میده، برای یک برند و همین امر باعث میشه که دیده بشه. اما این نتیجه کار هست و شما اون فرآیندی که طی میشه، برای انتخاب و انتشار یک عکس و ویدیو و به سرانجام رساندن اون پروژه رو نمی‌بینید و به همین راحتی‌ها انجام نمیشه.

شاید یکی دیگر از دلایلی که باعث شده مردم تشویق بشن به مدل شدن، نامناسب بودن شرایط شغلی جوانان است. اما من یک نکته رو باید اینجا اضافه کنم، که شما باید هزینه و سرمایه‌گذاری روی خودتون انجام بدید. باید علاوه بر گذراندن پروسه آموزشی و کسب تجربیات، یک پورتفولیو باکیفیت تهیه کنید، که اینها خودش مستلزم صرف زمان و هزینه‌هایی هست و مطمینا به همین راحتی نمیشه پا به دنیای مد و مدلینگ گذاشت.

فکر میکنی بهترین همکاریت با کدوم شخصیت و برند بوده و چرا

نمیشه یک جواب مشخص به این سؤال داد، چون واقعاً نمیتونم بگم کدوم شخص و یا برند برام بهتر و مهم‌تر بوده. هر پروژه‌ای داخل زمان خودش زیبا بوده و دوستانی که در این مسیر پیدا کردم، مثله: مدل، عکاس، میکاپ آرتیست‌ها برای من بسیار باارزش هستن و همکاری با این عزیزان برای من افتخار به همراه داشته.

یک راهکار صحیح و عملی در اختیار افرادی قرار بدید که قصد دارند وارد صنعت مد و مدلینگ بشن

این راهکاری که من میگم اصول این کار هست. شخصی که میخواد وارد این حرفه بشه باید پورتفولیو تهیه کنه. پورتفولیو یعنی نمونه کار و این یعنی به یک عکاس که داخل این زمینه (عکاسی فشن) و به‌صورت حرفه‌ای فعالیت میکنه و یک مدل حرفه‌ای مراجعه کنه و یک نمونه کار باکیفیت تهیه کنه.

در حین آموزشی که میبیند باید عکس‌هایی که ازش گرفته میشه رو در صفحه خودش منتشر کنه و یا از طریق ایمیل برای برندها ارسال کنه و اگر استعدادش رو داشته باشه، درصد شانس همکاری‌اش افزایش پیدا خواهد کرد.

اگر آژانس مدلینگ داشتی چه کسانی رو به همکاری دعوت میکردی (استعدادها)

من به‌صورت خصوصی با اشخاصی که استعداد دارن کار میکنم و خوشحالم که الآن اون اشخاص دارن به‌عنوان مدل حرفه‌ای با برندهای مختلف همکاری می‌کنند و من به این موضوع افتخار میکنم.

عکاس فشن برای تهیه پورتفولیو باید دارای چه ویژگی هایی باشه

باید عکاسی رو انتخاب کنید که به‌صورت حرفه‌ای در حوزه فشن و در همکاری با برندهای مختلف فعالیت میکنه. به‌عنوان‌مثال: شخصی میگه قصد دارم پورتفولیو تهیه کنم و برای تهیه این پورتفولیو به یک عکاس وِدینگ یا عکاس صرفاً پورتره هست، مراجعه میکنه، که این فرد ممکنه دچار مشکل بشه، چون اون شخص عکاس فشن نیست و عکاس فشن با عکاس سبک‌های دیگر متفاوت است.

یک پیغام پرانرژِی برای همراهان مجله ایران مدلینگ که پیگیر رویاهاشون باشن

اگر بخوام یک پیام انگیزشی بهتون بدم، باید بگم خودتون رو باور کنید و یک سری باورها رو در خودتون به وجود بیارید. من اوایل کارم این باور رو داشتم که میتونم داخل این حوزه موفق باشم، اما این باور رو خودم به خودم دادم و هیچ‌کس منو قبول نمیکرد، هیچ‌کس منو تأیید نمیکرد و حتی خانواده و دوستانم هم منو مسخره میکردن و بهم می‌خندیدن.

اما من پیگیر رؤیاها و هدفم بودم و مطمئن بودم که به هدفم میرسم. هیچ‌وقت از رؤیا و باور خودتان دست نکشید. برای رویاهایتان تلاش کنید وانرژِی بزارید و مطمئن باشید که اتفاق خواهد افتاد.

مطالب دیگر را ببینید

ارسال دیدگاه