میلاد صائمی متولد تیر ۱۳۶۸، مؤسس، عکاس و آرت دایرکتور “شیمر پروداکشن”، “اسپات مادلز”، “اپیک فتوگرافی” و مدیرعامل شرکت بازرگانی “روبینا” که درزمینه تجهیزات پزشکی فعالیت دارد.
میلاد صائمی از سال ۲۰۱۰ فعالیت خود را با عنوان “اپیک فتوگرافی تیم” درزمینه عکاسی تبلیغاتی و فشن شروع کرد و در ۱۲ نمایشگاه بینالمللی کشورهای پرتقال، انگلیس و ایران حضور داشت.
آثار او در سال ۲۰۱۷ در نمایشگاه “lethes art” در دانشگاه هنر “فرناندو پسوا” در پورتو روی دیوار رفت و جزو ۳ هنرمند برتر این نمایشگاه بزرگ از بین ۳۰۰ هنرمند از سراسر دنیا شد.
آثار این هنرمند در مجلههای بین مللی نظیر Flanelle magazine, vous, Vigure magazine, lucy’s (UK)، Roidx (Paris)، A5magazine (UK), Averageartmagazine (UK), Gmaro, Lethes art book, Victor magazine به چاپ رسیده است.
میلاد صائمی از سال ۲۰۲۰ موسسه مادلینگ اسپات مادلز را در ایران تأسیس کرد و مدلهای زیادی را در ایران پرورش داد, که اکثر آنها در حال حاضر در ایران، امارات و هند مشغول بهکار هستند.
در حال حاضر در حال کامل کردن بزرگترین مجموعه خود با عنوان “زن و آفرینش” میباشد که در سال ۲۰۲۳ در ایتالیا بر روی دیوار خواهد رفت.
در مورد عکاسی فشن بفرمایید و چرا این شاخه رو انتخاب کردین
فشن فتوگرافی از شاخههای جذاب عکاسی میباشد, که جهت نمایش دادن لباس و سایر موارد مد اختصاص دارد. ایده من در این سالها محدود نشدن به چهارچوبها و داشتن خلاقیت در این رشته و اضافه کردن اطلاعات مختلف در این زمینه است.
خب دلیل انتخاب این رشته الگوی کودکیام و آزادی بیان در تصاویر است. ازنظر من فشن هیچ چهارچوبی ندارد و عکاسی فشن میتواند آزادانه حرکت کند تا به خلاقانهترین تصاویر برسد.
منشأ ایدههای خلاقانه شما از کجاست
مادرم نقاشه، من و برادرام رو دور هم جمع میکرد برای نقاشی کشیدن و دائما تلاش میکرد به جای نقاشی کشیدن از اِلِمانهای معمول، علایق خودمون رو به تصویر بکشیم و خودمون رو در آینده تصور کنیم و شروع به کشیدن کنیم.
از دلایل دیگهای که عکاسی میکنم و برادرم در لندن نقاش است شاید این باشد. این سبک از ایده پردازی همواره با منه که از “یک کلمه و پرورش اون کلمه به ایده کاملتری میرسم”. ازنظر من دقت به جزئیات از عوامل موفقیت در هر پروژه است.
معمولاً چه چیزهایی داخل کیف دوربین شما میشه پیدا کرد
در کیف دوربین من علاوه بر دوربین و لنزهای موردنظرم که نسبت به پروژه انتخاب میشه، پلاستیکهای مختلف، آبپاش، روغن، تکه پارچههای مختلف، چراغ قوّه و اجسام دیگری که خیلی از آنها معمولاً بهعنوان زباله دور ریخته میشه، برای ایجاد تصویر خلاقانه پیدا میشه.
شما برای عکاسی دورهای رو گذراندید و آیا عکاسی فشن رو آموزش میدید
من در عکاسی فشن با مطالعه کردن و دیدن توتوریال های مختلف و آزمون و خطا در این زمینه سعی در یادگیری کردهام و در زمینه عکاسی تبلیغاتی استاد بزرگی رو در کنار خود دیدم به اسم “یدالله ولی زاده” رئیس سابق انجمن عکاسان تبلیغاتی ایران که به علم من در شناخت فیزیک نور و برخورد آن با متریال های مختلف کمک زیادی کرد. برای پاسخ سؤال دومتون باید به گم که، علاقه و زمانی برای اختصاص به آموزش عکاسی ندارم.
افرادی که قصد داشته باشند عکاسی فشن رو آموزش ببینند باید به کجا مراجعه کنند
افرادی که مایل هستند عکاسی فشن رو آموزش ببینند، باید خارج از ایران در کورس های آموزشی “فشن فتوگرافی” شرکت کنند، که قبل از اون باید عکاسی پایه رو یاد بگیرند. علاوه بر این با توجه به اینکه بنده مرکز آموزشی معتبری رو در ایران درزمینه فشن نمیشناسم، توصیه من یادگیری از طریق توتوریال های فشن در یوتیوب است. اما درزمینه عکاسی تبلیغاتی آموزشگاه مرداد رو توصیه میکنم.
به عنوان یک عکاس حرفه ای در زمینه فشن مدلها باید چه تصاویری برای پورتفولیو خود تهیه کنند
اصول حرفهای برای شروع کار حرفهای یک مدل، داشتن پولاروید، پورتفولیو و فشن بووک است، که شامل رزومه حرفهای اوست، که بهتر است توسط عکاس و فیلمبرداران حرفهای از او گرفته شود.
با توجه به اینکه کلاینتها در ایران بیشتر از طریق پیج اینستاگرام با مدلها ارتباط برقرار میکنند پس باید تصاویر مدلهای عزیز از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
بدون شک اینستاگرام مانند ویترین یک مدل میباشد پس بهتر است این ویترین توسط یک تیم حرفهای تهیه شود. بنده در ایران این فعالیت رو بهصورت حرفهای با “تیم اسپات مادلز” انجام میدهم.