گزارشی از زمان آغاز فراخوان تا نمایش آثار منتخب در ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی

توسط سعید احمدی
report beginning call display selected works sixth ashura clothing exhibition iranmodeling

به گزارش مجله ایران مدلینگ، ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی از آغاز انتشار فراخوان تا نمایش آثار منتخب و به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از ۳۱ شهریور لغایت سوم مهرماه، آغاز و میزبان فعالان حوزه مد و لباس و سایر علاقه‌مندان بود.

انتشار فراخوان ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی

فراخوان ششمین دوره نمایشگاه لباس عاشورایی در هشتم خردادماه سال جاری منتشر شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه بدون شک در راستای تحقق اهداف و ارتقا سبک زندگی اسلامی ایرانی می‌باشد که با کمک گرفتن از طراحی دوخت و تولید در لباس‌های مناسبتی مذهبی عاشورایی و ترویج شعائر دینی میسر می‌شود.

یکی دیگر از اهداف این نمایشگاه که می‌توان به آن اشاره کرد احیای فرهنگ عاشورا است که با ترغیب و تشویق طراحان برای ارائه ایده‌های گوناگون در طراحی لباس‌های مناسبتی برای سنین مختلف انجام می‌پذیرد.

اسامی دبیرخانه‌های غیر متمرکز کشور در ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی

از اسامی دبیرخانه‌های غیرمتمرکز کشور در ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی می‌توان به شهرهای بوشهر، تبریز، تهران (۴ مؤسسه در تهران به‌عنوان دبیرخانه غیرمتمرکز اعلام‌شده است)، اهواز، اصفهان، قم، کرمانشاه، مشهد و مازندران اشاره کرد.

این شهرها به‌عنوان دبیرخانه‌های غیرمتمرکز ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی جهت تجمیع آثار شرکت‌کنندگان در این دوره از نمایشگاه از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور معرفی شدند.

رونمایی از آثار طراحی‌شده لباس عاشورایی با عنوان نقش سرشک

report beginning call display selected works sixth ashura clothing exhibition

روز دوشنبه ۱۸ مردادماه در حاشیه و پیش از برپایی نمایشگاه لباس عاشورایی، از آثار طراحی‌شده برای تولید لباس عاشورایی با عنوان نقش سرشک با حضور جمعی از مدیران، رؤسا، طراحان و تولیدکنندگان پوشاک در فرهنگستان هنر رونمایی شد.

مریم پور شهابی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در این مراسم اظهار داشت که: عاشورا برای ملت ایران یک حادثه نیست بلکه معانی گسترده‌تری برای ما به همراه دارد. عاشورا، همواره پیام‌آور فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت، ازخودگذشتگی، رشد و بالندگی و عفاف و حجاب است.

مریم پور شهابی در ادامه صحبت‌های خود این نکته را اضافه کرد که: لباس و پوشش یکی از مظاهر فرهنگی جوامع محسوب می‌شود و ما نیز بنا داریم به همت هنر طراحان و تولیدکنندگان کشور، فرهنگ عاشورا را در قامت لباس عاشورایی به مردم معرفی نماییم.

آغاز به کار ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی در فرهنگستان هنر

مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی، ظهر روز چهارشنبه ۳۱ شهریورماه با حضور مریم پور شهابی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و جمعی از طراحان، تولیدکنندگان، علاقه‌مندان، دانشگاهیان و کارشناسان حوزه مد و لباس در فرهنگستان هنر از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد.

این رویداد با شعار، سیاه‌پوش گشت فلک از برای حسین (ع) از ۳۱ شهریورماه تا سوم مهرماه همه‌روزه از ساعت ۱۰ الی ۱۷ در فرهنگستان هنر به نشانی تهران، تقاطع خیابان ولیعصر (عج) و طالقانی میزبان علاقه‌مندان بود.

ششمین نمایشگاه لباس عاشورایی در بخش‌های طراحی و دوخت لباس اجتماع بانوان، چادر، پوشش سر، طراحی و دوخت لباس مردانه، طراحی پارچه، مجموعه‌سازی، تصویرسازی و مقاله‌نویسی برپا شد. بیش از ۱۰۰ اثر در این دوره از نمایشگاه پس از داوری اولیه به نمایش درآمدند که در آئین اختتامیه رویداد، اسامی برگزیدگان هر بخش اعلام خواهد شد.

مطالب دیگر را ببینید

ارسال دیدگاه