نام تجاری ویکتوریا بکهام توسط یکی از کارمندان این شرکت که ادعا میکند به علت ساعت کاری زیاد در این شرکت به سندروم تونل کارپال مبتلا شده است مورد شکایت قرار گرفته است. به گفته نماینده قانونی وی، کریستینا کوبیلین تقریباً هشت سال در بالاترین سطح کشور انگلستان قرار داشت و به عنوان برش دهنده الگو کار کرد و به کار خود بسیار علاقهمند بود.
علت شکایت وی چیست
خانم کوبیلن ادعا میکند که یک هفته منتهی به هفته مد را روزانه 15 ساعت کار کرده است. او میگوید به دلیل حرکات تکراری و ناخوشایند که برای برش استفاده میکرد و همچنین برشهای زیاد و با کیفیت که انرژی زیادی را از او میگرفت به این بیماری دچار شده است.
ناتاشا موید، حقوقدان بیماریهای صنعتی، نماینده خانم کوبیلن در اسلاتر و گوردون گفت: این حرکات مکرر و پایدار بود که باعث میشود به سندروم تونل کارپال دچار شود. او همچنین ادامه داد که وقتی خانم کوبلین را دیدم به سختی میتوانست کیف خود را درون دست نگه دارد که این نشانه وضعیت بد او میباشد.
خانم کوبیلن میگوید ساعت کاری من 10 صبح تا 6 عصر بود، اما در آستانه هفته مد نیویورک، ویکتوریا بکهام برای آخرین مجموعه کار خود را آغاز کرد و مجبور بودیم که 15 ساعت در روز بدون استراحت کافی کار کنیم. وی گفت: “در این زمان دست و مچ دست من چنان دردناک شد که برای کار به مسکنها نیاز داشتم.”
سال گذشته خانم کوبیلن جراحی را برای تسکین سندرم تونل کارپ انجام داد، که NHS آن را “فشار به عصب در مچ دست ” توصیف کرد که باعث سوزن شدن، بی حسی و درد در دست و انگشتان میشود. او هنوز قادر به کار نیست و چنان ضعف دارد که برای انجام کارهای اصلی خانه به کمک احتیاج دارد. مشخص نیست که چه زمانی، او قادر خواهد بود به شغل خود بازگردد.
اخبار مربوط به اقدامات حقوقی خانم کوبیلن پس از پایان شیوع ویروس کرونا منتشر خواهد شد. در این بحران ویکتوریا بکهام مجبور شد 30 تن از کارمندان خود را اخراج کند.